Ga naar de inhoud

Voor de partners

Partner worden van het 12e Lustrum van Ibn Battuta biedt u unieke kansen om uw doelgroep te bereiken. Wij bieden een samenwerking aan op maat zodat u er het maximale uit kunt halen. Wij gaan graag in gesprek over mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Indien u geïnteresseerd zijn, kunt u onderaan deze pagina onze contactgegevens vinden.

Wie?
Ibn Battuta is de Faculteitsvereniging van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. De Faculteit verzorgt twee bacheloropleidingen in de vorm van Human Geography and Urban and Regional planning (HGP) en Spatial Planning and Design (SPD). Verder worden er acht masteropleidingen aangeboden. De studenten worden breed opgeleid en actief gestimuleerd in het verwerven van kennis en inzicht inzake geografie, planologie en demografie. Van de bijna 1000 studenten zijn ruim 800 lid van de Faculteitsvereniging Ibn Battuta. Veel van deze leden zijn actief betrokken bij de vereniging en houden zich bezig met het organiseren van activiteiten, lezingen en natuurlijk ook feesten. Ook zijn we nog steeds actief betrokken met een groot aantal alumni van onze Faculteit.

Wat?
De Lustrumviering van Ibn Battuta zal bestaan uit tal van activiteiten voor zowel studenten, alumni, docenten en medewerkers van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Deze activiteiten vormen voor u als bedrijf het perfecte moment om in contact te komen met zowel studenten als andere betrokken bij de Faculteit. Aangezien de Lustrumviering iedere vijf jaar plaatsvindt, geeft het twaalfde Lustrum van Ibn Battuta u de unieke kans om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten met behulp van promotie die vijf jaar lang zichtbaarheid zal hebben. We bieden u verschillende opties om uw bedrijf tijdens dit 10-daagse evenement op de kaart te zetten.

Contactgegevens:
Laura Fransen – Voorzitter: 06-2733753

Jildou Altenburg – Acquisitie: 06-47872239
E-mail: lustrum@ibnbattuta.nl